Monday, May 9, 2011

Budak Praktikal



Hey guyz, saje nak mengisi ruang bsan tatkala malam melanda.. haha. btw, tadi aku mula berpraktikal atau latihan industri kreatif di RADIUS ONE (Production House). ok la, not that bad sebab semua orang baik-baik dan fun la !! heheh !!

1st day memang cuak lah kan sebab tak biase dengan kerja luar dari kampus. nak pulak bekerja dengan orang yang lebih berpengalaman dan profesional. rasa kecik sangat aku ni kalau nak diabndingkan dengan dieorang,, heheh..

Rasa excited, takut, nervous semua ada tadi bila mula-mula nak jejak kaki kat office tadi. ouh btw, Farhana Azwanee dan Khairul Anuar pon turut serta, (aku tak tau nak tag nama mcm mana kt blog ni) sorry guyz.. hahah kiteorang 3 orang je lah tadi buat praktikal situ..

So far semua ok, rasa best sangat kenal dengan nama-nama besar (Shahrulezad Mohameddin & Fazli Baharom) yang juga bekas student UiTM. banyak lagi yang perlu dipeljari untuk jangka masa 3 bulan ni. so harap-harap permulaan yang baik dan diakhiri dengan ilmu-ilmu yang dipraktikkan dengan baik.

.





9 comments:

Siti NuruL Ain said...

perghh bro.. practical kat radius one tu..bangga wa bro dengan lu..

ape nak rasa kecik plak pak.. kau mesti rasa besar..sebab kau besar.. hehe.. kidding pak.. jangan terasa hati plak...


miss you..and good luck!

Rizuan Dan Apple said...

siti, weh 1st time ouh.. dulu dip aku praktikal buat event je, x biase lagi gi production house.. tapi ok la weh.. wish me luck ah. 1st day dah dpt task dah ha.. hehhe miss u too siti

Siti NuruL Ain said...

ok la tu pak...takkan prectical duduk lepak je kan? hehe.. faymes la kerjya kau.. aku mula jeles!

maPieCeoFarT said...

wahh... Radius One tuu... okeylah ada hana dengan kerol buat teman. hehe... good luck for your days ahead ya, apple!

oh btw, nak link orang camni. select dulu nama/perkataan yg nak dijadikan link tu, pastu pegi dekat hyperlink (icon dia mcm rupa bumi tu) dekat deretan command untuk bold, italic dgn underline tu, then masukkan link. tada! =)

^ Uncle Syaf ^ said...

pewit...dah praktikel dah, orite ler tuh


praktikel elok2 kat situ ye

Rizuan Dan Apple said...

syafiq, tq !! haha diploma hr tu da praktikal tp buat event, ramai2, x cuak sgt, ni aku 3 orang je ngan member aku.. cuak weh.. haha btw thanks bro !

KatANoTA said...

tahniah apple.. good luck ok..

Wady Zainul said...

tolong bg tahu sy macam mana nak apply praktikal kat ridious one ni. sy mintak sangat2. contact nombor ni, 017 6859462. pertolongan anda sangat sy hargai. mohon.

Princess snealouse said...

aslkum sy nk tnya mcm mna nk mohon intern kat radius one nie??blh tlg beritahu sy tak di 0127724450pertolongan anda amat sy hrgai..