Monday, February 14, 2011

Bengkel Pengarahan II - Dzia Agi Done !!

10 comments:

SN Aieen said...

cish..ada blog ini mambang..
ok pak..den rojer kau dari sini..

den maleh nak bersosial di fesbuk..
haha...

Rizuan Dan Apple said...

hahah blog ado dah lamo tau den create 2007 lagi tp den x active. haha ok kau rojer2 la den kek sini okay.

SN Aieen said...

baik encik apak..

ko pon apo2 hal dtg la blog den tuha..
comment2 la mano patot...haha

SN Aieen said...

eh pak..nyibuk lagi sekali..

nak tanyo..ko pakai font apo nie pak?? lawa la den tgk tulisan ko nie.. jeles plak..

nmpak smart n kemas je...

nnt bgtau ea???

Rizuan Dan Apple said...

alaaaa lupo la den pakai font apo ni. die skali dengan theme den edit hr tu. nanti den bgtahu kau yo. hahaha

yo den slalu baco blog kau. nanti den komen la. den tongah membaiki blog den lagi ni ha. hahah

SN Aieen said...

nanti kalau ko rajin..ko tolong la edit header untuk den... den tak roti lah guno photoshop2 nie..hehe

Rizuan Dan Apple said...

hahah boleh yo. x do hal lah. nanti kau bg tahu la apo kau nak eh. hehehe

maPieCeoFarT said...

wahh... apple ada blog...! smart pulak tu layout dengan heading... fui fui... sudah link kamu...!

ala pel.... bengkel yg 2nd ni pun rabu gak yer... sy nak pi tapi kerjaaaaa... huwaaa!

Rizuan Dan Apple said...

haaa heheh.. ala x leh dtg ke?

maPieCeoFarT said...

saya kerja 12 jam sehari la, apple... 9pagi-9malam. kadang2 sampai lewat 11pm juga. huhu...

unless a miracle happens, ada kereta kuda datang jemput, sampai lah saya. amiiinnn...

*heypp... i always support u guys walau dari jauh...! <3