Monday, March 28, 2011

Thank You Allah - Maher Zain


I was so far from you
Yet to me you were always so close
I wandered lost in the dark
I closed my eyes toward the signs
You put in my way
I walked everyday
Further and further away from you
Ooooo Allah, you brought me home
I thank You with every breath I take.

Alhamdulillah, Elhamdulillah
All praises to Allah, All praises to Allah
Alhamdulillah, Elhamdulillah
All praises to Allah, All praises to Allah.

I never thought about
All the things you have given to me
I never thanked you once
I was too proud to see the truth
And prostrate to you

Until I took the first step
And that’s when you opened the doors for me
Now Allah, I realized what I was missing
By being far from you.

Alhamdulillah, Elhamdulillah
All praises to Allah, All praises to Allah
Alhamdulillah, Elhamdulillah
All praises to Allah, All praises to Allah.

Allah, I wanna thank You
I wanna thank you for all the things that you’ve done
You’ve done for me through all my years I’ve been lost
You guided me from all the ways that were wrong
And did you give me hope

O Allah, I wanna thank you
I wanna thank You for all the things that you’ve done
You’ve done for me through all my years I’ve been lost
You guided me from all the ways that were wrong
I wanna thank You for bringing me home

Alhamdulillah, Elhamdulillah
All praises to Allah, All praises to Allah
Alhamdulillah, Elhamdulillah
All praises to Allah, All praises to Allah.

9 comments:

Siti Nurul Ain said...

hai apak..;)

why didn't you update everything that happened in your life in this blog...

rather than update in FB..

just suggestion because blog make me feel close to you and all my friends..huhu~~

anyway..sedap lagu tu kan?

Rizuan Dan Apple said...

mmg nak, tp aku susah ckit nk tulis panjang2 ni, kalau ade mood ok la.. huhu..

tp aku mmg bengang hr ni weh.. kete aku pak guard clamp tadi sebab aku masuk kampus.. bengang doh.. kene bayar plak tu..

Siti Nurul Ain said...

kau ade kete ke pak?
serius tak tau doh..

hoho..apesal plak? kau xder sticker ker? or kau parking merata??

Rizuan Dan Apple said...

aku pakai kete kancil abg aku tu lah, die bagi pakai..

aku parking masuk kampus kejap je sebab bawak bunting ngan banner.. x kan aku nak angkat sorg kan.. bodoh ouh guard aku tu. tibe2 lepas aku tampal poster, naik baner, aku gi kat kete dah kene clamp.

aku bukan marah sebab kene bayar ke ape kan, tapi aku x suke sistem yang dorg pakai.. tah ape2 ntah..

Rizuan Dan Apple said...

oww sticker, awal sem aku dah dapatkan, kalau cam tu, x payah la aku susah payah mohon sticker kalau x boleh masuk walau sekejap kan

Siti Nurul Ain said...

pasal plak guard kau macam tu? kalau dah ada sticker nak masuk pon tak boleh ker??

haiya..ini orang pon ada ka??

Rizuan Dan Apple said...

bila guard dah x de keje, die cari kejela.KEJODOH plak tu, dah kunci, bukak balik.. BODOH, tu je aku nak ckp kt guard tu.. pengeta kolej puncak tu pon same je..

Siti Nurul Ain said...

haha..why not yoi wrote it in this blog..

secara tak langsung kau tak rasa sakit hati sangat..hehe

chill la pak..standard la tuh..nak tunjuk yg diorang buat keje...

Rizuan Dan Apple said...

hahah ni kan post lyrics maher zain, terluah perasaan marah plak kat sini.. hahah